Inter Fides is een bedrijf van Jeroen van Maaren

Hartelijk welkom op mijn website. Ik probeer hier mijn ruim 30 jaar durende carrière als business consultant, account manager & -director, raadgever en ondernemer te bundelen tot een bron van inspiratie voor iedereen die ik daarmee kan helpen.


In al mijn functies heb ik successen gekend en dingen die misgingen. Ik heb heel verstandige dingen gedaan, en ben ook weleens dom geweest. Puttend uit deze ervaring help ik ondernemers en managers om het beste uit zichzelf, en daarmee uit hun organisatie te halen.


In 2006 heb ik project- en interim-managementbureau Corion opgericht. Gedurende 15 jaar heb ik het met veel bevlogenheid, plezier en verantwoordelijkheidsgevoel gerund, totdat ik besloot het per 1 januari 2021 te verkopen. Nu ben ik beschikbaar als coach, interim manager en raadgever. Een overzicht van mijn activiteiten vind je -naast deze website- op LinkedIn.


Ik werk purpose driven, zoals dat tegenwoordig heet. In alles wat ik doe koppel ik ernst en een zeker fanatisme aan plezier en daadkracht. Ik ga graag tot het gaatje, en kan daar oprecht gelukkig in zijn. Vreselijk gemazzeld heb ik met m'n creativiteit, intuïtie en invoelend vermogen. Deze eigenschappen hebben me in alles heel erg geholpen - en dat doen ze nog steeds.